Mansur Yavaş: Ankara için teminat veriyorum

Mansur Yavaş: Ankara için teminat veriyorum
Seçim güvenliğinde gerekli önlemlerin alındığını söyleyen Yavaş, ‘Ankara için bu sefer teminat veriyorum’ dedi.

Yerel seçimlerde İYİ Parti ve CHP’nin ortak Ankara adayı olan Mansur Yavaş, seçim güvenliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim güvenliğine ilişkin teminat verdiğini söyleyen Yavaş,  "Ankara için bu sefer teminat veriyorum. Geçen seçimde işi bu kadar kontrol etme şansım yoktu. Gerekli önlemlerin alınmadığı ortaya çıktı. Bu kez iki partinin de sandıkta görevlileri olacak. Ayrıca benim gönüllülerim var. Bu sefer şaibeye müsamaha göstermeyeceğiz. Biz köklü bir ülkeyiz" dedi.

"YSK’nın da görevini yapması lazım. Geçen seçimlerde çok oy boşa gitti" diyen Yavaş, "Yoksa, Türkiye’de insanlar sandığa gitmeyecek" diye ekledi.

‘ANKETLERDE ÖNDEYİM’

Yavaş, FOX TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Duvar’ın aktardığı habere göre yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yavaş, en son hazırlanan anketlere göre önde olduğunu belirterek, "Durum bugün itibarı ile önde olduğum. Bunu ben söylemiyorum, anketi açıklayanlar söylüyor. Amacımız bu durumu muhafaza edip farkı daha da açmak istiyoruz" diye konuştu. Yavaş, "Ankaralı kararını vermiş. Ankara sokaklarında vatandaşın arasına giriyorum bunu görüyorum" ifadelerini de sözlerine ekledi. (POLİTİKA SERVİSİ)

Öne Çıkanlar