Markette şeker bulamayan yurttaşın görüntüleri gündem oldu: Şeker yok, Tayyip yalan söylüyor

Markette şeker bulamayan yurttaşın görüntüleri gündem oldu: Şeker yok, Tayyip yalan söylüyor
Marketin deposunda çalışan yurttaş, 'Şeker falan yok işte, Tayyip yalan söylüyor' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videonun ardından şeker stoklarının azaldığı ve fiyatlara bu yüzden zam geldiği iddiası gündeme geldi. Bir müşterinin market içerisinde şeker bulamaması üzerine market çalışanıyla müşteri arasında tartışma çıktı. 

İsmail Saymaz'ın görüntüleri paylaşması üzerine sosyal medya'dan marketin deposunda çalıştığını iddia eden bir yurttaş, "O marketin deposunda çalışıyorum. Şeker falan yok işte. Bizim depoya bağlı 130 tane mağaza var. Önceden her mağazaya haftada iki palet şeker gönderebiliyorduk. Şimdi depoya iki hafta bir tır anca geliyo. Bir tır 33 palet alır. Bu da mağaza başına çeyrek palet eder. Çeyrek palet de 20 adet 5 kg luk toz şeker demek. Çalıştığım bölgede günlük müşteri sayısı 1000 kişi olan bir mağazaya sadece 20 adet şeker düşüyor. Yani müşterilerin sadece %2 lik bir kısmı şekere ulaşabiliyor. O da satışı bir adetle sınırlandırmak şartıyla. tayyip yalan söylüyor" ifadelerini kullandı.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yurttaş ile market çalışanını karşı karşıya getiren 'şeker' kavgasını paylaştı.

Saymaz'ın, ''Trabzon Araklı’da bir süpermarket… Köylü şeker almak istiyor. Market çalışanı ise "Yok" diyor. Kavga şekerden ötürü… Tadı çok acı'' notunu düşerek paylaştığı video şöyle:

Öne Çıkanlar