Masis Kürkçügil ARTI TV'de

Masis Kürkçügil ARTI TV'de
Zafer Aydın'ın konuğu tarihçi, siyasetçi, yazar Masis Kürkçügil emek dünyasını değerlendirirken gündemin ve siyasetin nabzı Artı Gerçek'te atıyor. Hukuk ve Vicdan'da ise çevre davaları var.

ARTI GERÇEK- ARTI TV'de bugünün ilk programı emek dünyasının gelişmelerinin ele alındığı Emek ve Hayat programı. Ardından Hukuk ve Vicdan programında Erdal Doğan Greenpeace'ten konuğu Avukat Deniz Bayram ile enerji politikaları ve nükleer santralleri hukuki açıdan ele alıyor. Son olarak ta Celal Başlangıç Artı Gerçek yazarları ile Türkiye gündemini ve siyaseti yorumluyor.

EMEK VE HAYAT

Zafer Aydın'ın sunduğu Emek ve Hayat da emekçiler neden politikayla ilgilenmeli? Emekçilerin siyasete katılması ya da katılmaması ne tür sonuçlara yol açıyor? AKP ve işçi sınıfı ilişkisi, emekçiler celladına aşık mı? Sol ve işçi sınıfı ilişkisi karşılıksız aşk mı? Tarihçi, siyasetçi, yazar Masis Kürkçügil ARTI TV izleyicileri için Emek ve Hayat'ta değerlendiriyor. Saat 18.00'de.

HUKUK VE VİCDAN

Hukuk ve Vicdan programında bu hafta Erdal Doğan, Greenpeace Akdeniz İklim ve Enerji Kampanyası Sorumlusu Avukat Deniz Bayram ile iklim ve enerji politikalari ve bunun hukuki süreçlere yansımasını konuşuyor. Özellikle kömürlü termik santralleri ve Trakya'da planlanan enerji santralleri ile duruşması devam eden Akkuyu nükleer santralinin Çed davası süreci ele alınıyor. Saat 20.00'de.

ARTI GERÇEK

Celal Başlangıç'ın hazırlayıpsunduğu programda Artı Gerçek yazarları Armağan Kargılı, İnci Hekimoğlu, Ergun Babahan, Ahmet Tulgar ve İshak Karakaş, Zarrab davasını, Suriye'de süregel çözüm arayışlarını, Erdoğan'ın Kürtlerden rol çalma girişimlerinive gazetecilere yönelik baskıları konuşuyor. Saat 21.00'de.

 

Öne Çıkanlar