Mbappe'den itiraf: Yazın PSG'den ayrılmak istemiştim

Mbappe'den itiraf: Yazın PSG'den ayrılmak istemiştim
'PSG bana çok şey kattı, burada 4 güzel yıl geçirdim ancak kulübe para kazandırmak için ayrılmak istedim.'

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Real Madrid'e olan transferi yılan hikayesine dönen Kylian Mbappe, RMC'y verdiği röportajda bazı itiraflarda bulundu.

Mbappe ile yaz aylarında ciddi şekilde ilgilenen Real Madrid, üç kez resmi teklif yapmasına rağmen transferi tamamlayamamıştı.

Konuyla ilgili bazı itiraflarda bulunan Mbappe, "Temmuz ayının sonunda PSG'den ayrılmak istediğimi kulübe bildirdim. PSG bana çok şey kattı, burada 4 güzel yıl geçirdim ancak kulübe para kazandırmak için ayrılmak istedim" dedi.

Mbappe, "Kulübün benim yerimi doldurabileceği kadar erken bir zamanda ayrılmak istediğimi söyledim. Ancak, 'Beni bırakmak istemiyorsanız da takımda kalırım' dedim" dye konuştu.

Mbappe'nin sözleşmesinin sezon sonunda sona erdiği ve yenileme belirtisi olmadığı göz önüne alındığında, 22 yaşındaki oyuncu Ocak ayından itibaren istediği kulüple görüşmelere başlayabilecek. 

PSG Sportif Direktörü Leonardo de Araujo, ağustos ayında yaptığı açıklamada, Mbappe'nin transferi için Real Madrid'in 160 milyon avroluk teklifini reddettiklerini bildirmişti. (Ntvspor)

Öne Çıkanlar