Medya, sanat-kültür dünyasında öne çıkanlar ARTI TV'de

Medya, sanat-kültür dünyasında öne çıkanlar ARTI TV'de
Hakan Aksay'ın bu hafta TATAVA TV'de konukları yazar Latife Tekin ve gazeteci Mustafa Hoş sanat-kültür ve medya yaşamını konuşuyorlar.

ARTI GERÇEK-Bugün ARTI TV'de ilk olarak Haftanın Hayı Huyu programından sonra Erdal Doğan'la Her Açıdan programını izliyoruz. Son olarak Hakan Aksay'la TATAVA TV ekranlara geliyor.

HAFTANIN HAYI HUYU

Pakrat Estukayan ile Mihail Vasiliadis'in birlikte hazırlayıp sundukları programda, sesi duyulmayanların, ötekileştirilenlerin, giderek azaltılanların, görmezden gelinenlerin, sorunları, talepleri, acıları, umutları, ve özlemlerini dile getiriyorlar. Saat 18.10'da.

HER AÇIDAN


Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta Dengbej Kazo, araştımacı yazar Kerem Tekoğlu ve Dengbej Bawer, Dengbejlik geleneğini, sözlü tarih anlatımında klamlar ve bu kalmalrın taşıyıcısı olan Dengbejlerin rolünü anlatıyorlar. Saat 20.00'da.

TATAVA TV

Hakan Aksay'ın hazırayıp sunduğu programda bu hafta yazar Latife Tekin ve gazeteci Mustafa Hoş, sanat-kültür ve medya yaşamını ele alıyorlar. Saat 21.00'da.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar