Mehmet Ersoy'dan 'Louis Vuitton' açıklaması

Mehmet Ersoy'dan 'Louis Vuitton' açıklaması
İki askerin donarak öldüğü bölgeye 4 bin 500 liralık kaşkol takarak gittiği belirtilen Mehmet Ersoy marka takıntısı olmadığını söyledi ancak kaşkolun fiyatını da açıklamadı.

İki askerin donarak hayatını haybettiği Desim'e giden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un lüks kaşkolu tartışma konusu oldu.

Louis Vuitton marka saf kaşmirden kaşkolun fiyatının 2 bin ile 4 bin 500 lira arasında değiştiği bilgisini paylaşan sosyal medya kullanıcıları Ersoy’u eleştirdi. Tepkiler üzerine açıklama yapan Ersoy, "Kariyerimde 2.200 liralık bırakın atkı almayı takım elbisem bile olmamıştır. Marka takıntısı içinde hiç olmadım. Mütevazı bir hayat çizgimiz vardır" dedi. 

Ancak Ersoy'un kaşkolun fiyatını açıklamaması dikkat çekti. 

Mehmet Ersoy'un Twiter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"1.Nazımiye İlçemiz kırsalında yürütülmekte olan terör operasyonu sırasında şehit olan iki askerimizin taziyeleri için cumartesi günü Mersin’e gittim. Pazar günü ise vakit kaybetmeden Jandarma Gn Komutanımızla olay mahalline gittik.

2. Bir an evvel bu üzücü hadise ile ilgili bilgi sahibi olmak, güvenlik görevlilerimize başsağlığı dilemek ve kurtulan evlatlarımıza geçmiş olsun demek ve Terörle mücadele eden kahramanlarımıza devletimizin ve milletimizin desteğini hissettirmek istedik.

3.Şunu ifade edeyim ki, 32 yıllık kaymakamlık, valilik, AFAD Başkanlığı, milletvekilliği ve bakan yardımcılığı kariyerimde 2200 liralık bırakın atkı almayı takım elbisem bile olmamıştır. Marka takıntısı içinde hiç olmadım. MütevazI bir hayat çizgimiz vardır.

4.Bu konuyu tüm yönleriyle araştırmak terörle mücadele eden kahramanlarımıza bu olay sonrası milletimiz adına onların yanında olduğumuzu belirtmek için yaptığımız bu çalışmanın böyle yansıtılmasına ve kamuoyunun böyle meşgul edilmesinden duyduğum üzüntümü ifade etmek isterim.

5. Biz bu olayın üzüntüsü ve hassasiyetiyle gece gündüz koştururken meselenin boynumda görülen bir atkıya indirgenmesi son derece üzücü olmuştur. Kaldı ki kullanılan atkının sosyal medyada bahsedilen fiyatla hiç bir alakası yoktur." (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar