Meral Akşener'i köpek ısırdı

Meral Akşener'i köpek ısırdı
Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Bilecik'te esnaf ziyareti sırasında sokak köpeği ısırdı.

Her hafta bir kente giderek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde de Bilecik'e gitti. Burada esnaf ziyareti yapan ve Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerini gezen Akşener'in başına talihsiz bir olay geldi.

Kentte Ertuğrul Gazi Türbesi'ni gezip insanların dertlerini dinleyen Akşener'in bir sokak köpeği tarafından ısırıldığı öğrenildi. Zor anlar yaşayan İYİ Parti liderine hemen ilk müdahale yapıldı.

İDE: BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEĞİ VAKASI DEĞİL

Olayla Akşener'in basın danışmanı Murat İde'den açıklama geldi. İde yaşananlarla ilgili şunları söyledi: 

"Olay, Meral Akşener’in geçtiğimiz hafta esnaf ziyaretleri için konvoyu ile Yalova-Termal arasında seyahati sırasında gerçekleşiyor. İddiaya göre tasmasız gezdirilen sahipli bir köpek konvoyun önüne atlıyor ve konvoydaki araçlardan biri çarpıyor. Hayvan yaralanıyor. Bunun üzerine Meral Hanım derhal konvoyu durduruyor ve bir hızla köpeğin yanına gidiyor. Ve hayvanı kucağına alıp müdahale etmek istiyor ve işte o arada can havliyle olsa gerek köpek Meral Hanım'ı kolundan ısırıyor.

Hemen veterinere ulaştırılması için gerekeni yapıyor Akşener ama maalesef hayvan kurtarılamıyor.

Bu arada sahibine ulaşılıyor. ‘Aşıları var’ deniliyor ama doktor her ihtimale karşı kuduz aşısı olması gerektiğini söylüyor. O da bunun üzerine aşı oluyor. Olay bundan ibaret. Yani bu bir ‘başıboş sokak köpeği’ vakası değil."

Öne Çıkanlar