Mersin'de mahalle muhtarı, Trump'a benzeyen kaya 'keşfetti'

Mersin'de mahalle muhtarı, Trump'a benzeyen kaya 'keşfetti'
Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya, 'Geçenlerde bir fotoğrafını çektim. Baktık ABD Başkanı Trump'a benziyor, paylaştım. Görenler gelerek bu tabiat güzelliğiyle fotoğraf çektiriyor' dedi.

Mersin'in Silifke ilçesinin kırsal Büdeğirmeni Mahallesi'nde ABD Başkanı Donald Trump'a benzetilen dev kaya, yoğun ilgi görüyor.

DHA’nın haberine göre Silifke ilçesine 6 kilometre uzaklıktaki Büdeğirmeni Mahallesi'nde sarp yamaçta bulunan dev kaya parçası, görüntüsüyle insanı andırıyor. Vatandaşlar, uzaktan bakıldığında ABD Başkanı Donald Trump'a benzettiklerini söylediği kayanın fotoğraflarını çekip, sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Yoğun ilgi gören kayayı görmek isteyenler mahalleye geliyor.
MUHTARDAN AÇIKLAMA: BAKTIK TRUMP’A BENZİYOR, PAYLAŞTIM

Bölgeye gitmek isteyenlerin kendilerinden yol tarifi aldıklarını belirten Bükdeğirmeni Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya, "Geçenlerde bir fotoğrafını çektim. Baktık ABD Başkanı Trump'a benziyor. Bunun üzerine paylaştım. Görenler buraya gelerek bu tabiat güzelliğiyle fotoğraf çektiriyor" diye konuştu.

‘BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ’

Mahalle sakinlerinden Seyhan Kaya ise mahallenin bulunduğu vadinin güzelliğinin Trump'ı andıran kaya nedeniyle daha fazla ilgi görmeye başladığını belirterek, "Kayanın Trump'a benzemesini keşfettikten sonra arkadaşlarla sosyal medya da paylaşarak vatandaşlarımızın görselliğine sunduk. Büyük bir ilgi gördü" dedi.

Öne Çıkanlar