Messi ve Ronaldo'nun geleceği hakkında yeni iddia

Messi ve Ronaldo'nun geleceği hakkında yeni iddia
Barcelona ile sözleşmesi sona eren Lionel Messi ile Juventus'ta 1 yıllık sözleşmesi kalan Cristiano Ronaldo'nun geleceği merak konusu.

Avrupa'da liglerin bitmesine kısa bir süre kala transfer dedikoduları da ortaya atılmaya başlandı. En çok merak edilen konu ise mayıs ayında Barcelona ile sözleşmesi sona eren Lionel Messi ile Juventus'ta 1 yıllık sözleşmesi kalan Cristiano Ronaldo'nun geleceği.

RONALDO ADA YOLUNDA MI?

Juventus ile önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi sona erecek Cristiano Ronaldo'nun, menajeri Jorge Mendes'e talimat verdiği ve bu sezon sonu takımdan kesin olarak ayrılacağı öğrenildi. Ronaldo'nun yeni durağının eski takımı Manchester United olabileceği konuşuluyor.

Football İtalia'nın La Gazetta dello Sport'a dayandırdığı haberde Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'e önümüzdeki sezon için kendisine kulüp bulması talimatında bulunduğu öğrenildi.

Haberde Manchester United'ın Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek olan 36 yaşındaki yıldız için bir seçenek olabileceği vurgulandı. Ancak bunun için Ronaldo'nun Juventus'tan aldığı yıllık 31 milyon Euroluk maaşında indirime gitmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca Ronaldo'nun İtalya dışına çıkması halinde sponsorluk gelirlerinden daha fazla vergi ödemesi de gündeme gelebilir.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Ronaldo'nun Santiago Bernabeu'ya geri dönmeyeceğini açıklamıştı.

MESSİ İÇİN PSG İDDİASI

Futbolda sezon sonu yaklaşırken Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi'nin de takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Geçen yaz transfer döneminde takımdan kopma durumuna gelen fakat sonra bir sezon daha Barcelona'da kalacağını ifade eden Lionel Messi'nin sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

Barcelona'da yeniden başkan olan Joan Laporta'nın Messi'yi Barcelona'da tutmak adına çalışırken diğer yandan Paris Saint-Germain de Arjantinli yıldızın peşinde. Avrupa'nın en pahalı transferlerini yapan takımlarında başında gelen PSG'nin Messi'ye teklif götürdüğü iddia edildi.

PSG'DEN MESSİ'YE 2+1 SÖZLEŞME TEKLİFİ

Messi için devreye girdiği iddia edilen PSG'nin yıldız oyuncuya bir sözleşme teklif ettği ifade edildi.

TNT Sports'un haberine göre, Paris Saint-Germain, Lionel Messi'ye 2+1 yıllık olacak şekilde 3 yıllık bir teklifte bulunacağı açıklandı. Yapılan ücret teklifinin henüz netleşmediği fakat PSG'nin yapacağu flaş teklifin 'rakipsiz' olacağı ifade edildi.

PSG, NEYMAR VE MBAPPE...

PSG, Şampiyonlar Ligi'nde önce Barcelona'yı daha sonra çeyrek finalde Bayern Munih'i eleyerek büyük bir başarı elde etti. PSG geçen sene Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Munih'e mağlup olarak kupayı kıl payı kaçırmıştı. Fakat bu sene hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. PSG gelecek sezon için de kadrosunu güçlü tutmak adına Neymar ve Mbappe'nin yanına Messi'yi getirmek istiyor.

29 yaşındaki Neymar, Paris St-Germain ile sözleşmesinin Haziran 2022'nin ötesine uzatılması konusunda görüşmeler yapıldığını ve "her şeyin neredeyse hallolduğunu" ifade etti.

JOAN LAPORTA MESSİ'Yİ TAKIMDA TUTMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYOR

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Barcelona ve Messi'nin yeni sözleşmesindeki detayları aktardı. Schira, Joan Laporta'nın Messi ile yola devam etmeyi istediği ve oyuncunun menajeri olan babasıyla bir görüşme yapacağını söyledi. Yeni sözleşme kararından sonra Messi'nin babası, Barcelona yönetimiyle yeni sözleşme görüşmelerine hazır olduğunu belirtti. Tarafların yakın zamanda masaya oturması bekleniyor.

BARÇA İÇİN HAALAND VE AGÜERO İDDİASI

5 isimden oluşan heyecan verici bir transfer listesini hazırlayan Laporta ve ekibi, bu isimlerle fırtınalar estiren yeni bir Barcelona'nın kurulmasının adımlarını atacak. El Mundo Deportivo gazetesi; Erling Haaland, Sergio Agüero, David Alaba, Eric Garcia ve Memphis Depay'ı hedef aldığını belitti. Hepsinin bir anda transfer olmasının zor olacağı ancak Messi'nin tekrar özlenen günlerine dönmesinin birkaç transferle bu kapıyı açacağı planlanıyor.

Öne Çıkanlar