Migros'tan 'tekli domates' açıklaması: Uygulama hatalı olmuş

Migros'tan 'tekli domates' açıklaması: Uygulama hatalı olmuş
Domateslerin tekli satışa sunulması artan hayat pahalılığı ve ekonomik kriz olarak yorumlanmıştı.

ARTI GERÇEK- Süpermarket zinciri Migros, tekli paketler halinde satılan domates haberimize ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "İmhaların önlenmesi ve pandemi sürecinde hijyenik amaçlı yapılmış olsa da uygulama hatalı olmuş" denildi.

Pandemi dönemindeki işten çıkarma yasağında işçileri Kod29 ile işten çıkarmasıyla gündeme gelen Migros, bugün de domatesleri tekli paketler halinde satışa sunmasıyla tepki çekti.     

Plastik ambalajlara paketlenen domatesleri, 2 ila 3 liradan satışa sunuldu. Domateslerin tekli paketler halinde satışa sunulması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekerken, Migros'tan ilgili haberimize ilişkin bir açıklama geldi.

MİGROS'TAN AÇIKLAMA

Migros Hizmet hesabından yapılan açıklamada, "İlgili ürün özellikli pembe domates olup, imhaların önlenmesi ve pandemi sürecinde hijyenik amaçlı yapılmış olsa da uygulama hatalı olmuş. Gerekli düzeltmeyi yapıyoruz. Geri bildiriminiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz" denildi.

Öte yandan daha önce de fiyatındaki rekor artıştan dolayı ayçiçek yağı bazı marketlerde paketler halinde, gramajlarla satılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar