Migros'tan 'temel gıda ürünlerine yüzde 10 indirim' açıklaması

Migros'tan 'temel gıda ürünlerine yüzde 10 indirim' açıklaması
Büyük zincir marketler arasında yer alan Migros, tüm şubelerinde indirim uyguladığını açıkladı.

Migros, indirim tartışmaları devam ederken mağazalarında indirimli fiyatların uygulandığını açıkladı. Üreticilerle yoğun görüşmeler gerçekleştirdiğini belirten Migros tarafından yapılan açıklamada, uygulanan indirimlerde üreticilerin anahtar konumda olduğu ve kurların düşerek stabil hale gelmesi sonucunda durumun daha da netlik kazanacağı ifadeleri yer aldı.

Bunun sonucunun da perakendecilerin fiyatlarına indirim şeklinde yansıyacağı kaydedilen açıklamada, üreticiler tarafınca uygulanan indirimlere ek olarak bir de ambalaj girdisi gibi maliyetlerin de kontrol altına alınabilmesi durumunda indirimlerin kendisini daha da hissettireceğinin altı çizildi. 

Migros; tüketicinin rahatlaması adına girdi düşüşünü beklemeden tedarik ettiği tüm meyve ve sebzelerde, kendi kaynaklarından karşılanmak üzere bütün şubelerde yüzde 10 indirim uygulanmaya başlandığını aktardı. Açıklamada, "Ayrıca 5 litrelik Migros ayçiçek yağı 109 TL’ye inmiş olarak satılıyor. Ürünlere yenileri de eklenmektedir. Tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği indirimli Doğadan geleneksel Karadeniz çayı 1 kilogram 29,90 TL, Migros Rize çay 1 kilogram 29,50 TL’den, Türk Şeker 5 kilogram 26,50 TL’den, 5 kilogram Migros şeker 34,90 TL’den satışa devam edilmektedir. Sinangil un 2 kilogram 16,90 TL’den, Tahsildaroğlu 500 gram peynir 36,95 TL’den, Migros bal 19,95 TL ‘den, Selpak 24’lü tuvalet kağıdı 59,90 TL’den satılmaktadır." sözlerine yer verildi. 

Öne Çıkanlar