Erdoğan'la görüşen Asiltürk'ün Milli Gazete yazarının işine son verdiği iddia edildi

Erdoğan'la görüşen Asiltürk'ün Milli Gazete yazarının işine son verdiği iddia edildi
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk'ün Erdoğan ile yaptığı iftar parti içerisinde de tartışmalara neden oldu.

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın yazılarına, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün baskısıyla son verildiği iddia edildi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk dün AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iftar yaptı.  

MİLLİ GAZETE'DE ASİLTÜRK KRİZİ

Asiltürk'ün Erdoğan'la yaptığı bu ikinci görüşme parti içerisinde tepkilere neden olurken Saadet Partisi’nden yerel seçimde İBB Başkan Adayı olan Necdet Gökçınar, Milli Gazete'deki krizi işaret etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gökçınar, Mustafa Kasadar'ın Milli Gazete'deki yazılarına Asiltürk'ün baskısı nedeniyle son verildiğini söyledi. Gökçınar şöyle yazdı:

"Muhterem Mustafa Kasadar hocamızın Milli Gazete’deki yazılarına Oğuzhan Asiltürk’ün gazete yönetimine talimatı ve baskısı üzerine son verildi. Hayırlı(!) olsun.."

İKİNCİ GÖRÜŞMESİ OLDU

Asiltürk, Ocak ayında da Erdoğan ile bir görüşme yapmış ve ittifak tartışmalarına neden olmuştu. Asiltürk, daha sonra yaptığı açıklamada, "Açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar