Milli maçta 'Ülkede mülteci istemiyoruz' sloganı atıldı

Milli maçta 'Ülkede mülteci istemiyoruz' sloganı atıldı
Türkiye'nin Litvanya ile oynadığı maçta tribünlerden 'Ülkede mülteci istemiyoruz' diye bağırıldı. Bu sırada, TRT'nin yayının sesini kıstığı ileri sürüldü.

İzmir, 13 yıl aradan sonra ilk kez dün bir A Milli Futbol Takımı maçına ev sahipliği yaptı. UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup dördüncü hafta mücadelesinde, Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda konuk ettiği Litvanya'yı 2-0 mağlup etti.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile çok sayıda milletvekili ve belediye başkanının da izlediği maçta tribünlerden "Ülkede mülteci istemiyoruz" ve "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

Maçı canlı veren TRT'nin, sloganların atıldığı sırada yayının sesini kıstığı iddia edildi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, sloganların atıldığı görüntüleri paylaşıp TRT'ye tepki gösterdi.

'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ' PANKARTI STADA ALINMADI

Diğer yandan, maçtan önce de pankart gerilimi yaşandı. Göztepe taraftarlarının hazırlattığı "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" yazılı pankart da TFF tarafından milli maçın yapıldığı stada sokulmadı. (ANKA)

Öne Çıkanlar