Morgan Freeman, ikinci kez THY'nin reklam yüzü oldu

Morgan Freeman, ikinci kez THY'nin reklam yüzü oldu
Ünlü aktör Morgan Freeman, 5 yıl aradan sonra Türk Hava Yolları’nın ikinci kez reklam yüzü oldu. THY'nin küresel kampanyası kapsamında 136 ülkede izleyicilerle buluşacak.

Türk Hava Yolları (THY) ABD'li aktör Morgan Freeman'ın rol aldığı süper kıta Pangea'dan esinlendiği yeni reklam filmini yayınladı. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl eylül ayında başlayan reklam filminin çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleşti.

Gerçek görüntülerin yanı sıra görsel efektler ve bilgisayar destekli canlandırma sahneleri de yer alan filmde, 2017'den sonra ikinci kez markanın reklam yüzü olan dünyaca ünlü aktör Morgan Freeman yer alıyor.

Milyonlarca yıl önce tüm kıtaların tek bir kara parçası olduğu süper kıta Pangea'dan ilham alarak kişileri ve dünyayı yeniden bir araya getirebilme mesajı verilen film, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği 56. Super Bowl'da 13 Şubat Pazar günü, bu sene altıncı kez yer alacak.

Reklam filmi, dünyanın en çok ülkesini birbirine bağlayan THY'nin küresel kampanyası kapsamında 136 ülkede izleyicilerle buluşacak.

Öne Çıkanlar