Muharrem İnce: Bu medya düzeni Türkiye'yi yoksullaştırır, tutsaklaştırır

Muharrem İnce: Bu medya düzeni Türkiye'yi yoksullaştırır, tutsaklaştırır
Cumhurbaşkanı'nın, 'İstanbul'un Fethi' konuşması nedeniyle katıldığı programda konuşması kesilen Muharrem İnce açıklama yaptı.

Haber Global TV'de canlı yayındaki konuşmasının kesilerek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi programına bağlanılmasına tepki gösterip stüdyoyu terk eden Muharrem İnce, ""Bana yapılan şuna benziyor. Seni akşam bize misafirliğe çağırıyorum, sonra da seni bırakıp karşı komşuya gidiyorum" dedi.

'YAYINI TERKEDİN, HERKES TERKETSİN'

Sözcü’den Başak Kaya'nın haberine göre, İnce, "Bana yapılan şuna benziyor. Seni akşam bize misafirliğe çağırıyorum, sonra da seni bırakıp karşı komşuya gidiyorum. Beni davet ediyorsan, beni bekletip Erdoğan'ı veremezsin. Zaten 35-40 kanalda Erdoğan var. Madem beni davet ettin, bırak o kanalda da ben konuşayım. Bu durum medya düzeninin sonucu. Bu medya düzeni Türkiye'yi yoksullaştırır, tutsaklaştırır. Herkese sesleniyorum, eğer canlı yayında konuksanız ve bekletiliyorsanız  yayını terk edin, herkes terk etsin." diye konuştu. 

KALSAYDI NE ANLATACAKTI?

İnce, "Programda kalsaydım özellikle şunu anlatacaktım: Almanya ekonomisi bizim beş katımız ve pandemi sürecinde 750 milyar Euro'luk paket açıkladı. Bizim de 1 trilyon liralık bir paket açıklamamız gerekirdi. Ama açıklanan 250 milyar lira. Paketin çoğunluğu da ertelemeden ibaret, yüzde 96'sı kredi zaten… Fakat göz boyama yapılıyor. Göz boyama ve kandırmaca da yalaka ve yandaş medya tarafından yapılıyor." ifadesini kullandı. 

Öne Çıkanlar