Muhterem Nur hakkında suç duyurusu

Muhterem Nur hakkında suç duyurusu
Engelsiz Yaşam Vakfı, Muhterem Nur hakkında 'basın yoluyla hakaret' suçundan şikayetçi oldu.

Engelsiz Yaşam Vakfı, Müslüm Gürses'in filminde kullanılan gömleği ile özel tasarlanan yüzüğün açık arttırmada satılmasının ardından, gömlek ve yüzüğün sanatçıya ait olmadığını belirterek 'dolandırıcılar' açıklaması yapan Muhterem Nur hakkında suç duyurusunda bulundu.

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan yaptığı açıklamada Muhterem Nur'un filmin yapımcısını arayarak açık artırmadaki gelirden yüzde istediğini iddia etti. 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na verilen şikayet dilekçesinde Müslüm Gürsesin eşi Muhterem Nur'un 11 Ocak'ta eşine ait olduğu ileri sürülen yüzüğün ve gömleğin sahte olduğu, satışa çıkarılarak kamuoyunun, satın alanların ve şahsının aldatıldığını ileri sürdüğü belirtildi.

Muhterem Nur'un basına "Eşimin yüzüğü parmağımda. Satılan yüzük imitasyondur. Bunlar dolandırıcılar" diyerek vakfa ve çalışanlarına iftira attığını belirtildi. Muhterem Nur hakkında 'basın yoluyla hakaret' suçundan şikayetçi olan vakıf yöneticileri adliye çıkışında basın açıklamasında bulundu.

"ÖZEL TASARIM YÜZÜK"

Gecede yüzüğün Müslüm Gürses'e ait olmadığının anons edildiğini belirten Kaplakarslan, "Bu özel tasarlanmış bir yüzüktür. Sertifikası vardır, bunu gecede açıkladık. Açık arttırma için Muhterem hanımdan Müslüm'ün bir eşyasını istedik. Engelliler ve şehit çocukları için yardım yapılacağını belirttik. Bize gözlüğünü söyledi. Biz gözlüğü kabul etmedik" dedi.  (DHA)

Öne Çıkanlar