Müjdat Gezen ARTI TV'de

Müjdat Gezen ARTI TV'de
Tatava TV'de Hakan Aksay bu hafta oyuncu ve eğitmen Müjdat Gezen ve gazeteci Şükrü Küçükşahin'le sanat-kültür ve medya yaşamı konuşuyor.

ARTI GERÇEK-Bugün ARTI TV'nin ilk programı Haftanın Hayı Huyu. Ardından Erdal Doğan'la Her Açıdan porgramını izliyoruz. Son olarak Tatava TV ekranlara geliyor.

HAFTANIN HAYI HUYU

Pakrat Estukayan ile Mihail Vasiliadis'in birlikte hazırlayıp sundukları programda, sesi duyulmayanların, ötekileştirilenlerin, giderek azaltılanların, görmezden gelinenlerin, sorunları, talepleri, acıları, umutları, ve özlemlerini dile getiriyorlar. Saat 18.10'da.

HER AÇIDAN

Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Atakö şube başkanı Hasan Gülüm, Alevi Dünya Birliği Girişimi'ni ve Edremit'te yapılan Çalıştay'da neler konuşulduğunu anlatıyor. Saat 20.00'de.

TATAVA TV

Hakan Aksay'ın sunduğu TATAVA TV'nin bu haftaki bölümünde, oyuncu ve eğitmen Müjdat Gezen ve gazeteci Şükrü Küçükşahin sanat-kültür ve medya yaşamı ile haftanın Tatavalık gelişmelerini ele alacaklar. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar