'Murat Karayalçın'dan Muharrem İnce'ye: Masayı devirme'

'Murat Karayalçın'dan Muharrem İnce'ye: Masayı devirme'
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Murat Karayalçın'ın, yeni parti iddialarıyla gündemde olan Muharrem İnce ile görüşerek 'Masayı devirme' dediği iddia edildi.

CHP'de Muharrem İnce tartışması devam ederken, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin’in İnce ile bir araya geldiği iddia edildi. Karayalçın'ın İnce'ye "Masayı devirme" dediği öğrenildi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ile SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından bu kez Muharrem İnce ile bir araya geldi.

Yaklaşık iki saat sürdüğü belirtilen görüşmenin Muharrem İnce'nin Ankara Yaşamkent'teki ofisinde gerçekleştirildiği aktarıldı. Söz konusu görüşmede Murat Karayalçın’ın parti bütünlüğü ve birliği vurgusu yaptığı, İnce'nin perşembe günü yapacağı basın toplantısını kastederek, "Partide kal masayı devirme" dediği iddia edildi. Bu sözlerle son günlerde genel merkezi hedef alan İnce'ye eleştirinin dozunu azaltması gerektiğini belirttiği ifade edildi.

MUHARREM İNCE: ANADOLU'YU GEZECEĞİM

İnce’nin ise konuşmasında parti kuracağı yönünde bir ifade kullanmadığı, Anadolu'yu şehir şehir gezeceğini söylediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar