NATO Zirvesi öncesi, canlı yayında Polonya'yı nasıl vuracaklarını tartıştılar

NATO Zirvesi öncesi, canlı yayında Polonya'yı nasıl vuracaklarını tartıştılar
Yarınki NATO zirvesi öncesinde, Rus devlet televizyonunda generallerin de aralarında yer aldığı bir grup uzman, Polonya'nın nasıl bombalanacağını tartıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in da katılacağı yarınki NATO zirvesi öncesi Rus devlet kanalındaki canlı yayında yaşanan tartışma dikkat çekti.  

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle başlatılan Ukrayna’yı işgal harekâtı 28 gününe girerken Rus devlet televizyonunda Polonya'nın nasıl işgal edileceği tartışıldı. ABD Başkanı Biden, zirve sonrası Polonya'yı ziyaret edeceği biliniyor.

HARİTA BAŞINDA 'POLONYA'NIN BAŞKENTİNİ NASIL VURURUZ' TARTIŞMASI

Çatışmalarla beraber, müzakere görüşmeleri de devam ederken Rus medyası her gün halka savaş propagandası yapmaktan vazgeçmiyor. Yeniçağ'da yer alan habere göre, Rus devlet televizyonunda (1tv.ru) uzmanlar ekranlarda Rus ordusunun Polonya'yı nasıl işgal edeceğini değerlendirdi. Emekli generaller Vladimir Shamanov’un da yer aldığı uzmanlar, harita başında Polonya'nın başkenti Varşova'nın nasıl bombalanacağını tartıştılar.

ZELENSKİY UKRAYNA'NIN BAŞLANGIÇ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski'nin savaşın başından beri en çok vurguladığı şeylerden biri de kendilerinin başlangıç olduğunu, Rusya'nın hedefinde birçok Doğu Avrupa ülkesi olduğunu söylemişti. Ortaya çıkan görüntüler, Zelenskiy'nin sözlerini destekler nitelikte.

Öne Çıkanlar