Nazilli MHP kapatıldı

Nazilli MHP kapatıldı
Nazilli'de MHP'li yöneticiler arasında yaşanan protokol kavgası sonrası MHP ilçe teşkilatı kapatıldı.

GÜNCEL - Aydın'ın Nazilli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü törenleri sırasında MHP’li belediyenin basın danışmanı ile MHP ilçe başkanı arasında yaşanan kavganın ardından MHP Genel merkezi, MHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nın kapatıldığını açıkladı.

YENİ TEŞKİLAT KURULANA KADAR KAPALI KALACAK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin yaptığı açıklamada yeni teşkilat kuruluncaya kadar MHP Nazilli İlçe teşkilatının kapalı kalacağını söyledi:

 Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 06/09/2017 tarihinde il başkanlığına ve Aydın Valiliğine bildirilmiştir."

PROTOKOL KAVGASI SIRASINDA GAZETECİLER TEHDİT EDİLMİŞTİ 

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinliklerinde, MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin protokolde kendisine yer ayrılmadığını belirterek Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir'e yumruk atmıştı. Baygınlık geçiren Demir, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin, olayı görüntüleyen basın mensuplarını "Haber çıkarsa önce aklınızı, sonra canınızı alırım" diye tehdit etmişti.

Öne Çıkanlar