Nerelisin? İçinden mi?

Nerelisin? İçinden mi?
Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu Tatava TV, konukları Ahmet Mümtaz Taylan ve Kadri Gürsel'le ARTI TV'de.

ARTI GERÇEK- Bu akşam ARTI TV'de biribirinden farklı konukların katıldığı ve biribirinde farklı konuların konuşulduğu programlar izleyicilerle buluşuyor.

HAFTANIN HAY HUYU
Yedi günün hergünün hercümeri içinden öne çıkanlar, can yakanlar, göze batanlar Mihail Vasiliadis ile Patrak Estukyan'ın yorumlarıyla ekranlara geliyor. Saat 18.00'de.

HER AÇIDAN
Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu Pir Sultan Abdal Kültür Derneği eski genel başkanı Kemal Bülbül olacak. Bülbül, Seyit Rıza ve arkadaşlarının yargılanmasını, idamını, Alevi olmayan Türkiye halklarının Alevilerle ilgili bilinen ve bilinmeyen temel yanlışlarını anlatıyor. Saat 20.00'de.

TATAVA TV
Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları oyuncu ve yönetmen Ahmet mümtaz Taylan ile gazeteci Kadri Gürsel olacak. Programda Aksay konuklarıyla "Nerelisin? İçinden mi?" sorularının yanıtlarını, insanların yöresel bağlılıklarını konuşuyor.  Saat 21.00'de.

Artı TV'yi, Hotbird, 13 Derece Doğu, Frekans: 11054, Polarizasyon: H, Symbolrate: 27500 uydusu üzerinden veya www.artitv.tv adresinden izleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar