Netflix tarih verdi: İlk yerli dizi yayına giriyor

Netflix tarih verdi: İlk yerli dizi yayına giriyor
Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un oynadığı 'Muhafız'ın yayın tarihi belli oldu.

Tüm dünyada büyük ilgi gören Netflix, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de yerli dizi çekmek için çalışmalara başladı. Prodüksiyonunu 'Netflix Original'in yapacağı dizinin adı 'The Protector' (Muhafız) olarak açıklanmıştı.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizide Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık da yer alıyor. Netflix Türkiye, Muhafız dizisinin tüm bölümlerinin 14 Aralık 2018 tarihinde Netflix’te yayınlanacağını açıkladı. 

Netflix Türkiye ekibi ise dizi ile ilgili olarak, "Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan’ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler’in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?" açıklamasında bulundu. (donanimgunlugu.com)

Öne Çıkanlar