Netflix'in şubat takvimi belli oldu

Netflix'in şubat takvimi belli oldu
Dünyada 167 milyon ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmlerini sunan Netflix'e Şubat ayında gelecek yeni yapımlar ve yeni sezonlar duyuruldu.

Ateşböceği Yolu 

Ateşböceği Yolu’na genç kızken tanışan Tully ve Kate, inişler ve çıkışlarla dolu 30 yıl boyunca birbirinden hiç ayrılmayan iki yakın dost olur. 3 Şubat günü gösterime girecek Ateşböceği Yolu, şubat ayının en renkli yapımı gibi gözüküyor.

Malcolm ve Marie 

5 Şubat Cuma günü seyirci ile bulaşacak Malcolm ve Marie'nin başrollerinde Christopher Nolan'ın 2020 yapımı "Tenet" filmiyle adından söz ettiren John David Washington ve Zendaya yer alıyor. Filmde, yönettiği filmin galasından eve dönen bir yönetmenin ve sevgilisinin birbirleriyle olan gerilimli ve romantik hesaplaşmasını anlatılıyor. 

Dünyadan Haberler

Seyircinin karşısına 10 Şubat'ta çıkacak olan Dünyadan Haberler'de Hollywood yıldızı Tom Hanks ve Helena Zengel başrollerde yer alıyor. Film, iç savaş gazisi bir adamın yetim bir kız çocuğuna yeni bir yuva bulmak için Teksas’ta çıktığı tehlikeli yolculuğu konu alıyor.

Suç Mahalli: Cecil Hotel - 10 Şubat

Joe Berlinger’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk sezonunda izleyiciler, Elisa Lam’in kaybolmasının ardından Cecil Hotel’in kötü şöhretinin daha da arttığına tanıklık edecek.

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek - 12 Şubat

Lara Jean ve Peter’ın başından geçenleri anlatacak gençlik filminde her şey, eski bir aşk mektubuyla başlıyor ve yeni bir aşka dönüşüyor. Lara Jean ve Peter’ı gelecekte neler bekliyor?

The Crew 15 Şubat
Kevin James'in başrolde olduğu komedi dizisi, bir NASCAR garajının ekip şefinin teknoloji bağımlısı Y kuşağından gençlerle anlaşmazlığa düşmesini konu alıyor. Eğlence dizi 15 Şubat'ta ekranlarda yerini alacak. 

I Care A Lot - 19 Şubat

Bir kara mizah filmi olan "I Care A Lot"ın oyuncu kadrosunda Rosamund Pike, Peter Dinklage gibi isimler yer alıyor. Filmde, yaşlanan yetişkinlere yasal vasilik yapan Marla Grayson, görünüşte kusursuz olan müşterisinin bambaşka bir yüzü olan dolandırıcılığını keşfeder. Kara mizah dizide Ne Pike ne de González’in eşcinsel olduğu bilinmiyor.

Tribes of Europa

19 Şubat günü yayımlayanmaya başlayacak Tribes of Europa'da Yıl 2074. Küresel bir felaketin ardından egemenlik için birbirleriyle savaşan sayısız mikro devlete bölünen Avrupa’nın kaderi üç kardeşin ellerindedir. 

Pele

Kimilerine göre hala dünyanın en iyisi olarak gösterilen Brezilyalı futbol efsanesi Pelé’nin hayatını konu alacak belgesel, 23 Şubat günü seyirci ile buluşuyor. Pelé’nin kusursuzluğu ve bir efsaneye dönüşmesinin öyküsünü anlatıyor.

Öne Çıkanlar