Nihal Olçok'tan Yıldırım'a: Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Nihal Olçok'tan Yıldırım'a: Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?
Binali Yıldırım'ın Kadir Topbaş'la verdiği görüntüye tepki gösteren Olçok, 'Aklımla mı, imanımla mı oynuyorsunuz' dedi.

15 Temmuz'da eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip'i kaybeden Nihal Olçok, Binali Yıldırım'ın görevinden istifa ettirilen eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'la bir araya gelmesine tepki gösterdi. Yıldırım'ın Topbaş'la fotoğrafını paylaşan Nihal Olçok, "Yahu neler oluyor. Siz Kadir Topbaş'ı FETÖ’den dolayı görevden istifa ettirmediniz mi? Aklımla mı, imanımla mı oynuyorsunuz" dedi.

Binali Yıldırım'ın Kadir Topbaş ziyaretinden bir fotoğrafı paylaşan Olçok, ilk paylaşımında Binali Yıldırım'ın Topbaş için sarfettiği "Seçimlerde de sağ olsun bize gösterdiği destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Onun bıraktığı yerden hizmetler devam edecek" sözlerine tepki gösterdi.

Olçok, paylaşımında "Yahu neler oluyor? Siz Kadir Topbaş’ı FETÖ’den dolayı görevden istifa ettirtmediniz mi? Kime kırdırıyorsunuz beyler? Aklımla mı, İmanımla mı oynuyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

Olçok daha sonra paylaştığı mesajda ise "Bu adam FETÖ'den gittiyse ve bıraktığı yerden devralınacaksa Abdullah nereye gitti? Siz bizimle daha doğrusu benimle alay mı ediyorsunuz? Bu kadar mı fikirsiz ve balık hafızalı olduğumu sanıyorsunuz? Akıl unutur, peki kalp unutacak mı? Orası Allah’ın olduğu yer ve Allah unutmaz" dedi.

 

Olçok son paylaşımında ise "Sormak istiyorum bende o zaman SIRADAKİ ????? Sırada ne var ? Ben biliyorum da bilmeyenler için cevap bekliyor bu millet" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar