Nihat Doğan Nazım Hikmet'i hatırladı, onu da yanlış hatırladı

Nihat Doğan Nazım Hikmet'i hatırladı, onu da yanlış hatırladı
Survivor'dan elenen türkücü Nihat Doğan, Nazım Hikmet'le veda etmek istedi ama başaramadı: Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi.

ARTI GERÇEK - Survivor programında diğer yarışmacılar hakkında söylediği 'ırkçı' ve tehdit dolu sözler nedeniyle her çevreden tepki toplayan türkücü Nihat Doğan'a yarışmacılar da dayanamadı.

Yarışmacıların elemelerde ismini yazdığı Nihat Doğan, izleyici oylamasında yeterli desteği alamayınca Survivor'dan elendi. 

'BEN ELMAYI SEVDİM ELMA BENİ SEVMEDİ'

Elendiğini öğrenince bir veda konuşması yapmak isteyen Doğan, "Nazım Hikmet'in bir sözü var" diye konuşmasına başladı ancak başarılı olamadı: "Nazım Hikmet'in çok güzel bir sözü var. Diyor ki, 'Ben elmayı sevdim. Elma beni sevmedi'... Ben Survivor'ı sevdim ama Survivor beni sevmemiş demek ki" 

Türkücü Nihat Doğan'ın Nazım Hikmet'in olduğunu iddia ettiği "Ben elmayı sevdim. Elma beni sevmedi" diye bir sözünün olmaması sosyal medyada alay konusu oldu.

İKİNCİ DENEMESİNİ MEVLANA İLE YAPMAK İSTEDİ ANCAK ONDA DA BAŞARILI OLAMADI

Nazım Hikmet'in 'Tahir ile Zühre' şiirinde geçen "Yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı" dizelerini "Ben elmayı sevdim. Elma beni sevmedi" haline getiren Doğan, ikinci denemesini Mevlana ile yapmak istedi.

Mevlana'nın "Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah senden aldığı ayak yerine belki sana kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye üzülme" sözünü,  "Kolum kırıldı diye üzülme Allah'ın sana kanat vermeyeceğini nereden biliyorsun?" diye söyleyen Nihat Doğan, bir kez daha başarılı olamadı.

 

Öne Çıkanlar