Nureddin Nebati, Berat Albayrak'tan kopya çekerken nasıl yakalandı?

Nureddin Nebati, Berat Albayrak'tan kopya çekerken nasıl yakalandı?
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonla ilgili yaptığı açıklamada, 'Bayrak yere inmeyecek, ezan susmayacak' dedi. Benzer ifadeleri eski Bakan Berat Albayrak da kullanmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP Şanlıurfa İl Danışma Meclisi'nde konuştu. Nebati, enflasyon sorununa ilişkin olarak, "Enflasyonla ilgili bir sıkıntımız var hiç merak etmeyin aşıyoruz, aşacağız, kimseyi enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz" dedi.

"Bu ülkede her zaman iyi şeyler olacak, takmayın kafanıza…" diyen Nureddin Nebati, "Hepimiz bir ülkü peşindeyiz. Bayrak yere inmeyecek, ezan susmayacak. Bırakın onlar başlarını duvara vursunlar. Bu ülkede her zaman iyi şeyler olacak. Bütçe disiplininden asla taviz vermiyoruz. KDV’yi temel gıda da yüzde 1’e düşürdük. Çiftçimizi, üreticimizi desteklemeye devam edeceğiz. Londra’ya da, Paris’e de, Körfez’e de, Japonya’ya da gideceğiz. Bu ülkenin çıkarları nereyi gerektiriyorsa oraya gideceğiz. Türkiye iş yapma kolaylığı endeksinde üçüncü sıraya kadar yükseldi" diye konuştu.

BERAT ALBAYRAK DA AYNISINI SÖYLEMİŞTİ

Nureddin Nebati'nin açıklamaları eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 3 Mayıs 2020 tarihinde yaptığı paylaşımı akıllara getirdi. Berat Albayrak yaptığı paylaşımda, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabındaki paylaşımı alıntılayrak, "Milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar. Ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına mani olamayacaklar. Ezanlarımızı susturamayacaklar. Hükmünde galip olan sadece Allah'tır. Biz bunu biliriz" demişti.

İşte o paylaşım:

YEMEKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Nureddin Nebati, eski bakan Lütfi Elvan'ın istifa kararı sonrasında Berat Albayrak ile yemek yerken görüntülenmişti.

Öne Çıkanlar