ODTÜ'de gökkuşağı rengindeki merdivenler bu sefer de beyaza boyandı

ODTÜ'de gökkuşağı rengindeki merdivenler bu sefer de beyaza boyandı
Olaya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan öğrenciler, 'İnatlaşma karşısında söyleyecek sözümüz kalmadı, boya satın almaktan paramız da' dedi.

ODTÜ yönetimi, öğrencilerin gökkuşağı rengine boyadığı merdivenleri bir kez daha farklı renge boyadı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencileri, Gezi Direnişi zamanında renklendirdikleri kampüs merdivenleri, geçtiğimiz günlerde üniversite yönetimi tarafından griye boyadı Olayı protesto eden öğrenciler merdivenleri yeniden gökkuşağı renklerine boyadı. Öğrenciler tarafından yeniden renklendirilen kampüs merdivenleri, ODTÜ yönetimi tarafından bu sefer de beyaza boyanarak basamakların üzerine kırmızı renkli boya ile "ODTÜ" yazdırdı.

‘SÖZÜMÜZ KALMADI’

ODTÜ'lü öğrenciler, renklendirdikleri merdivenlerin yönetim tarafından yeniden boyanmasına sosyal medya üzerinden #GökkuşağımaDokunma etiketiyle tepki gösterdi. "ODTÜ Savunulmalıdır" adlı Twitter hesabından olaya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Gökkuşağı merdivenlerini önce griye, sonra beyaz-kırmızıya boyayan atanmış ODTÜ yönetimi, bu sefer de beyaza boyayıp üzerine stencille ODTÜ yazdı. Bu komik inatlaşma karşısında söyleyecek sözümüz kalmadı, boya satın almaktan paramız da..."

Öne Çıkanlar