Öğretim üyesinden Erdoğan'a 100 kıtalık şiir: Ömrümden ömür vermek istediğim siyasetçi

Öğretim üyesinden Erdoğan'a 100 kıtalık şiir: Ömrümden ömür vermek istediğim siyasetçi
'Ben ona duyduğum sevgiyi kelimelerle' anlatamam diyen öğretim görevlisi, 16 bin kıtalık şiirlerinden 100 kıtalık bir bölümü Erdoğan için yazdığını söyledi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde görevli öğretim üyesi İbrahim Halil Demir, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a duyduğu 'sevgiyi' göstermek için 100 kıtalık şiir yazdı.

Boğaziçi Üniversitesi'ne AKP'li Melih Bulu'nun atanmasıyla üniversitelerdeki güncel durum yeniden tartışmaya açılmışken Dicle Üniversitesi Almanca Bölümü öğretim üyesi İbrahim Halil Demir, Tayyip Erdoğan için 100 kıtalık bir şiir yazdığını söyledi. 

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR VERMEK İSTİYORUM'

"Siyaseti sevmiyorum ama Tayyip Erdoğan’a ömrümden ömür verecek kadar hayranlığım, muhabbetim, sevgim ve saygım var" ifadelerini kullanan Demir, "16 bin kıtaya yakın şiirlerim var, bunlardan 100 kıtasını özellikle çok sevdiğim, hatta ömrümden ömür vermek istediğim asrın siyasetçisi Recep Tayyip Erdoğan’a yazdım. Ben ona olan sevgimi kelimelerle kesinlikle anlatamam" diye konuştu.

'KOCA ÜNİVERSİTELERİ 1-A SINIFINA DÖNDÜRDÜLER'

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ise söz konusu haberi alıntılayarak tepki gösterdi. Baş, "Koca üniversiteleri 1-A sınıfına döndürdüler, başka söz söylemeye gerek görmüyorum" diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar