Bakan Selçuk: 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir

Bakan Selçuk: 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin aşı randevularına ilişkin açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin aşılanmasıyla ilgili olarak, "Şu ana kadar 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir" dedi.

Yaklaşık iki ay önce 24 Şubat'ta kameralar önünde aşı olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 1 milyon 259 bin okul çalışanının listesini Sağlık Bakanlığı'na gönderdiklerini ve öğretmenlerin aşı listesine dahil edildiğini açıklamıştı. Selçuk bugün yaptığı yeni bir açıklamayla 425 bin 430 eğitim emekçisinin aşı randevusuna dahil edildiğini söyledi.

Bakan Selçuk, osyal medya hesabından, "İlkokul ve okul öncesi kurumlarımızda bulunan öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız sistem tanımlamalarıyla birlikte aşı için randevu alabilirler. Şu ana kadar 425.430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir. Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle bağlantılı olarak tüm öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız için planlama yapmaktadır" dedi.

Öne Çıkanlar