Okulda zorbalık yaşayan çocuğa Taylandlı milyonerden gezi teklifi

Okulda zorbalık yaşayan çocuğa Taylandlı milyonerden gezi teklifi
9 yaşındaki Quaden Bayles'ın videosu viral hale geldikten sonra Singapur'a tüm masrafları ödenen bir gezi teklif edildi.

ARTI GERÇEK- Taylandlı multi milyoner Chatri Sityodtong, 9 yaşındaki Quaden Bayles'ın videosu viral hale geldikten sonra Singapur'a tüm masrafları ödenen bir gezi teklif etti.

Birkaç gün önce Quaden’in annesi, oğlunun acı bir şekilde ağlayarak ve okulda zorbalık yaşadıktan sonra ölmek istediğini söyleyen duygusal bir videosunu paylaşmıştı.

Quaden Bayles, bir cücelik biçimi olan Akondroplazi ile doğdu. Video viral olduktan sonra, tüm masrafları ödenmiş bir Singapur gezisinde Quaden ve ailesini uçurmak için Taylandlı multi milyoner Chatri Sityodtong gönüllü oldu.

Naijahomebased'in haberine göre, Chatri Sityodtong bir Dövüş sanatları şampiyonu ve ONE Şampiyonası'nın kurucusu.

Chatri, Quaden'in gücüne övgüde bulundu ve dövüş sanatları okulunda dövüş sanatları öğretilmesini isteyeceğini söyledi.

Chatri, "Sadece Asya'da bir arkadaşın olduğunu bilmeni istiyorum ve inanılmaz acı ve acı çektiğini biliyorum. Neler yaşadığınızı hayal edemiyorum. Ama bilmenizi isterim ki Tanrı en cesur ve en güçlü askerlerine en zorlu savaşları verdi ve siz de onlardan birisiniz" diyerek Quadene'e destek mesajı yolladı.

Chatri, "Bugün acı ve yarının gücün olacağını bilmeni istiyorum" dedi. Chatri videoyu paylaştıktan sonra, Quaden'in annesi Bayles daveti kabul etti.

Chatri’nin teklifinden önce, cüce birliği olan Amerikalı stand-up komedyeni Brad Williams, Quaden Bayles'in ona Disneyland göndermesi için bir GoFundMe sayfası oluşturdu.

Quaden için şimdiden 400.000 dolardan fazla toplandı.

Öne Çıkanlar