Olcay Senem kansere yenik düştü: Yine yırtık cebime koymuşum umudumu

Olcay Senem kansere yenik düştü: Yine yırtık cebime koymuşum umudumu
Olcay Senem kanser hastalığına karşı pozitif duruşuyla biliniyordu.

Kanser hastası Olcay Senem dün yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirmeden önce Senem, "Yine yırtık cebime koymuşum umudumu" mesajını paylaşmıştı. 

Kars’ta Kültür ve Turizm Müdürlüğünde tacize ve mobbinge uğradığı iddiasıyla daha önce gündeme gelen ve kanser hastalığına karşı pozitif duruşuyla mücadele eden Olcay Senem dün yaşamını yitirdi

Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde çalışan Olcay Senem, kurum müdürü Hakan Doğanay tarafından taciz, hakaret ve mobbinge maruz kaldığını iddia etmiş ancak Doğanay bu iddiaları reddetmişti.

4 yıldır kanser tedavisi gören Senem, hijyenik olmayan koşullarda çalışmak zorunda bırakıldığını anlatmıştı. Konuşmaları sonrası görevden alınan Senem, iki hafta önce görevine iade edilmişti.

Kendisini taciz ettiğini söylediği müdür Hakan Doğanay hakkında ise başlatılan soruşturmaya dair bilgilendirilmediğini belirten Senem, "Müdür hala korunuyor. Verilen karar verdiğim mücadelenin bir sonucu. Kadınlar artık susmasın. Kurumlarda birçok işçi kadın tacize uğruyor. Toplum baskısından açıklamaktan utanıyorlar. Tacizci utansın. Asla sessiz kalmayın. Kanseri de yeneceğim, susma zamanı değil artık" demişti.

Öne Çıkanlar