'Olmadı bu cevap Abdülkadir Selvi'

'Olmadı bu cevap Abdülkadir Selvi'
Sevilay Yılman kendisine 'kuaför dedikoducusu' diyen Hürriyet yazarına bu yanıtı verdi.

HABER MERKEZİ- Anketlere göre Afrin harekatının AKP'nin oy oranını artırdığını söyleyen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'yi "AKP'ye yaranmaya çalışmakla" suçlayan Habertürk yazarı Sevilay Yılman arasındaki polemik sürüyor.

Selvi'nin "Bu yazılar emekle yazılıyor, kuaför dedikodularına göre değil" diyerek yanıt verdiği Sevilay Yılman bugün "Olmadı bu cevap Abdülkadir Selvi" diyerek karşılık verdi. Selvi ile aralarındaki polemiğin 'seviyesiz bir noktaya kaymaya başladığını' ifade eden Yılman, şöyle dedi:

"Anketlere göre, Afrin operasyonu AK Parti’nin oylarını yüzde 55’e çıkardı" diyen Abdülkadir Selvi ile aramızda başlayan polemik ne yazık ki seviyesiz bir noktaya doğru kaymaya başladı. İtirazıma cevap verdiği yazıda şahsen aradığım cevabı bulamadım. Selvi’nin iyi bir gazeteci olduğundan hiç şüphem yoktu, ama verdiği yanıt sayesinde öğrendim ki aynı zamanda iyi de bir demagogmuş!

Ben "AK Parti anket yapmıyor" demedim. "Yapılan bu anketler Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a iletilmiyor" da demedim. Dediğim şuydu: "Yapılan hiçbir ankette, ‘Afrin Operasyonu AK Parti’nin oyunu yüzde 55’e yükseltti’ çıkarımına vardıracak bir soru yok, böyle bir sonuçla ilgili kimsede bir bilgi de yok!"

Şimdi bunun cevabını vermek yerine, konuyu çarpıtıp dallandırıp budaklandırmaya ne gerek vardı! İtiraz noktam gayet net ve söylediğim şey de kolay anlaşılabilirken niye bu öfke sevgili meslektaşım Abdülkadir Selvi?"

SELVİ'DEN YILMAN'A 'KUAFÖR DEDİKODUCUSU' YANITI

Öne Çıkanlar