AKP'li Çelik'ten CHP'li Öztrak'a Erdoğan yanıtı: Akıl ve izan bunları tamamen terketti

AKP'li Çelik'ten CHP'li Öztrak'a Erdoğan yanıtı: Akıl ve izan bunları tamamen terketti
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Emekli amiraller ne yazık ki talimatı kendi başkomutanları Kılıçdaroğlu'ndan alıyor" sözleri hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle oldu:

"Dikkatli bir üslupla, siyasi akılla konuşuyoruz. Her türlü saygısızlıklarına makul bir dille cevap vermeye çalışıyoruz. Ama akıl ve izan bunları tamamen terketti. Siyasi akıl bitince küfür etmeye başlıyorlar.

En büyük namussuzluk, siyasetin namusunu tehdit eden her türlü darbe girişimine ve muhtıraya destek vermektir. Tarih boyunca ve bugün her türlü milli irade düşmanlığına hizmet etmektir.

En büyük arsızlık, 1960’tan bu yana milli iradenin namusuna silah doğrultanlara yardım ve yataklık yapan bir siyasi tarihten utanmamaktır.

En büyük namussuzluk geçmişteki Yassıada’yı aynen bugünde canlandırma teşebbüsüdür.

En büyük namussuzluk kendi partileri adına "iktidarı canlı yayında yargılayacağız" diye vahşet çağrısı yapılırken üç maymunu oynamaktır...

En büyük arsızlık, "iktidarı seçimle ya da seçimsiz" göndermekten bahseden mensuplarının demokrasi düşmanı çağrılarına susarak destek vermektir.

En büyük saygısızlık milletin seçtiği Cumhurbaşkanını muhalefet diliyle değil düşmanca ve Yassıada diliyle hedef almaktır. 

En büyük akılsızlık, aynaya bakarak konuşurken, başkasına konuştuğunu zannetmektir."

ÖZTRAK: MERT DAYANIR, NAMERT KAÇAR

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter hesabından Erdoğan'ın "Emekli amiraller ne yazık ki talimatı kendi başkomutanları Kılıçdaroğlu'ndan alıyor"  açıklamasına, "Arsız kendini güçlü sanınca, Haklıyı suçlu çıkarmaya çalışırmış. "Emekli Amiraller talimatı Kılıçdaroğlu’ndan alıyor" sözü arsızlığın dik alasıdır. Müddei iddiasını ispatlayamazsa namussuzdur, şerefsizdir. Mert dayanır, namert kaçar. CHP milletimizle beraberdir." ifadeleriyle yanıt vermişti. 

Öne Çıkanlar