'Onlar dizi izleyip film çeviredursun...'

'Onlar dizi izleyip film çeviredursun...'
Muhalefet liderlerinin Netflix dizileri üzerinden süren sosyal medya yasağı eleştirilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugün sosyal medya ile ilgili kapatmayı da içeren bir yasa teklifi hazırlığı içinde olduklarını ve bu teklifi yasama yılı bitmeden Meclisten geçirmeyi arzuladıklarını duyurdu.

Sosyal medya mecralarının kapatılması ya da engellenmesi hazırlıklığı muhalefet partileri tarafından tepki ile karşılandı. Erdoğan'ın isim vererek Twitter, YouTube, Netflix demesi üzerine siyasi parti liderleri de Netflix'in yayınladığı diziler üzerinden Erdoğan'a cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Dark’ın son sezonunu bitirmeden Netflix’i kapatırsan vallahi gücenirim" dedi. Kılıçdaroğlu ise bu paylaşım üzerine "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" diyerek tartışmaya dahil oldu. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da Kılıçdaroğlu’nun mesajını alıntılayarak, "Biz de La Casa De Papel’in son sezonunu bekliyorduk…" dedi.

    

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Twitter hesabından Akşener, Kılıçdaroğlu ve Buldan’a cevap verdi. Erdoğan, "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz" mesajını paylaştı.

Erdoğan'ın mesajından sonra Meral Akşener,  Erdoğan’a yönelik yeni bir mesaj daha atarak, Erdoğan’ın "Diriliş Ertuğrul" dizisinin setini ziyaretinde çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak "Emin misin Sayın @RTErdogan" diye yazdı. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar