Ovacık Belediyesi'nde tüm çalışanlar karantinaya alındı

Ovacık Belediyesi'nde tüm çalışanlar karantinaya alındı
Tüm belediye personelinin Covid-19 karantinasında olması nedeniyle Belediye Başkanı Sarıgül tek başına çalışıyor.

Dersim’in Ovacık Belediyesi'nde çalışan tüm personeller karantinaya alındı. Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Sarıgül, tüm birimlerde tek başına hizmet vermeye başladı.

Ovacık Belediyesi'nde görevli 2 memurun Coronavirus testinin pozitif çıkması üzerine filyasyon ekipleri 6 personelin daha temaslı olduğunu belirledi. 8 personel 3 Mayıs günü 10 gün süreyle evlerinde izole edildi. Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de, kurumda çalışan kalmayınca işlemlerde aksama olmaması için tüm birimlerde işlemleri kendisi yapmaya başladı.

BÜTÜN İŞLERİ TEK BAŞINA YAPIYOR

Belediyede kendisi hariç tüm personelin evlerinde izole edildiğini söyleyen Başkan Sarıgül, "Belediyede benim dışımda kimse kalmadı. Gelen vatandaşlar rahatlıkla benim yanıma gelebiliyor ve sorunlarını dile getiriyor. Vatandaşı mağdur etmemek adına kendim bütün işleri yapmaya çalışıyorum. Birçoğunu hallediyoruz, acil olmayanları da erteliyoruz" dedi.

Karantinanın 10 gün devam edeceğini söyleyen Sarıgül, "Bu süreçte de vatandaşı mağdur etmemek için ne geliyorsa yapacağım. Genelde emlak vergisi, sosyal yardımlaşmaya vermek için mal bildirim değerlerini dolduruyoruz, su tahsilatını yapıyoruz. Kapanma dönemi olduğu için çok fazla ödeme yapan yok ama teknik işler için gelenleri ise erteliyoruz" şeklinde konuştu. (DHA)

Öne Çıkanlar