Özhaseki: Mansur Beyle canıgönülden konuşmak istiyorum

Özhaseki: Mansur Beyle canıgönülden konuşmak istiyorum
AKP-MHP ittifakının Ankara adayı Özhaseki, Mansur Yavaş ile konuşabilmek için partisinden izin alacağını söyledi.

AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Millet İttifakı’nın Ankara adayı Mansur Yavaş ile TV’de konuşmak istediğini söyledi.

Partisinin 10 yıldır TV’lere çıkmama yönünde bir kararı olduğu için Erdoğan’dan izin alma konusunun gündeme geldiğini savunan Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Özhaseki, Yavaş ile televizyona çıkabilmek için partisine başvuracağını söyledi.

‘MANSUR BEY’LE KONUŞMAK İÇİN PARTİYE BAŞVURACAĞIM’

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi,  Özhaseki’nin söz konusu sözlerini bugünkü yazısında şöyle aktardı:

"Söz yine döndü dolaştı Mansur Yavaş’a geldi. Tayyip Bey izin verirse Mansur Yavaş’la bir TV programında tartışmak istediği yönündeki sözlerinin eleştiri konusu olduğunu hatırlattım. "Partimizin kararı nedeniyle 10 yıldır arkadaşlarımız tartışma programlarına çıkmıyor. Onun için izin almaktan söz ettim" diye izah etme gereği duydu. "Ben canı gönülden Mansur Bey’le çıkıp Ankara’yı ve projelerimizi konuşmak istiyorum. Bu konuda da partiye müracaat edeceğim" dedi. Bakarsınız izin çıkar, Mansur Yavaş’la Mehmet Özhaseki’nin bir TV programında tartışmasını izleriz.

‘MHP’NİN İÇİNDEN GELİYORUM’

Selvi yazısında, Özhaseki’nin MHP’den "müthiş destek aldığını" belirtirken, "Onlar beni çok sevdi. Ben de onları. Zaten onların içlerinden biriyim" ifadelerini kullandı.

Selvi’nin yazısındaki ilgili kısım şöyle:

"MHP’lilerin düzenlediği toplantıya geçerken, bir yandan da MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile irtibat halindeydi. Bunun üzerine seçim çalışmalarında MHP’den yeterli desteği alıp alamadığını sordum. "Hem de müthiş bir destek alıyorum" derken gözleri parladı. "Onlar beni çok sevdi. Ben de onları. Zaten onların içlerinden biriyim" diye başladı anlatmaya. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, her toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ile il ve ilçe başkanlarının katıldığını söyledi. "MHP en az biz AK Partililer kadar seçimler için motive" diye ilave etti."

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

(POLİTİKA SERVİSİ)

Öne Çıkanlar