Peker’den Soylu 'retweet'i: 'Sedat Peker buna iyi bileniyor, kesin'

Peker’den Soylu 'retweet'i: 'Sedat Peker buna iyi bileniyor, kesin'
Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında göçmenlerle ilgili başlayan tartışmaya Sedat Peker de dahil oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında "Sessiz İstila diye bir filmle birlikte, ‘Suriyeliler Türkiye'yi istila edecekler, biz ülkemizde yaşayamayacak hale geleceğiz' gibi bir anlayış ortaya koymaya çalışıyorlar. Sokaktaki vatandaşı ürkütmeye çalışan bir süreci tetiklemeye çalışıyorlar. Bunların insanlıkla alakası yok. İslam'da bunlar için ‘hayvandan aşağı' deniyor. Bunlar böyle tipler" ifadelerini kullanmıştı.

Soylu'nun bu sözlerine yanıt veren Özdağ ise, Soylu'yu düelloya davet ederek "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum!" dedi.

Soylu ile Özdağ arasındaki gerilim devam ederken Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan Sedat Peker, Twitter'da konuyla ilgili atılan tweetleri retweet etti.

Önce Özdağ'ın konuşmasını retweetleyen Peker, ardından, bir kullancının yazdığı "Sedat peker buna iyi bileniyor, kesin! İki kelime yazamiyor diye sinirden deliriyor evde ortalığı dağıtıyor olabilir" tweeti paylaştı.

Sedat Peker, sonrasında ardı ardına konuyla ilgili retweetler yapmaya devam etti.

Öne Çıkanlar