Polisle Saçılık'a saldıran kişi özür diledi

Polisle Saçılık'a saldıran kişi özür diledi
Yüksel Caddesi'ndeki işimizi geri istiyoruz eylemlerinde polisle birlikte Veli Saçılık'a saldıran kişi "Pişmanım, hatalıyım. Siz haklısınız" diyerek özür diledi.

GÜNCEL– Yüksel Caddesi'nde  işimizi istiyoruz eylemlerinin sembol isimlerinden Veli Saçılık'a polisle birlikte saldıran Emrah Yavuz Veli Saçılık'tan özür diledi.

Bugün itibariyle 329. gününü dolduran ve hergün gerçekleştirlen "İşimizi geri istiyoruz" eylemine Mayıs ayındaki yapılan polis müdahalesinde Emrah Yavuz isimli bir kişi polisle birlikte Veli Saçılık’ı darp etmişti.

Veli Saçılık’ın yaptığı suç duyurusunun ardından hakkında soruşturma başlatılan Yavuz, saldırıdan dolayı özür diledi.

Yavuz’un özrünü Saçılık, Twitter ve facebook hesabından video ile paylaştı.

Adliyede çekilen videoda Veli Saçılık, Yavuz’un gerçek durumlarını anladıktan sonra da özür dilemesi üzerine şikayetinden vazgeçtiğini söylüyor. Saçılık şunları söylüyor: Şikayetimi geri çekiyorum. Sebebi o bizim işimiz ekmeğimiz derdimizde olduğumuzu anlayamamış ve polislerin hedef göstermesi ile birlikte bizi hedef bellemiş.

Saçılık’a saldıran ve durumu öğrendikten sonra saldırı nedeniyle özrünü belirten Yavuz ise videoda şunları söylüyor: Gerçekten özür diliyorum  bu hatadan ötürü. Pişmanım, hatalıyım. Siz haklısınız.

 

Öne Çıkanlar