Polisten kaçarken emniyet müdürlüğüne çarptı

Polisten kaçarken emniyet müdürlüğüne çarptı
Polisten kaçtı, Emniyet Müdürlüğü’nün kapısına çarpıp kaza yaptı: Abi ben veterinerim.

Adana'nın Seyhan ilçesinde, asayiş ve trafik uygulaması yapan polis ekipleri bir otomobile dur ihtarında bulundu. Polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü M. B. kaçmaya başladı.

POLİSTEN KAÇMAK İSTEDİ, ‘EMNİYETE’ ÇARPTI

Uygulama noktasından kaçan M. B., kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. M. B.  İl Emniyet Müdürlüğü nizamiye kapısına çarparak kaza yaptı. Otomobil içerisinde bulunan yolcu konumundaki 3 kişi hafif şekilde yaralanırken tedavileri yapılmak üzere Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

SÜRÜCÜ ALKOL METREYİ ÜFLEMEK İSTEMEDİ

Trafik polisleri M. B'nin alkol testini almak için sürücüye alkometreyi uzattı. M. B. alkol metreyi üflememek için kolunun ağrıdığını öne sürerek polise zorluk çıkardı. Sürücü "Kolum çok ağrıyor, ağabey kolum çok ağrıyor. Ben veterinerim. Kolumu emniyete alın ondan sonra" diyerek alkolmetreyi üflemekte direndi. Daha sonra ayakta durmakta güçlük çeken M. B. alkol metreyi üfledi ve 2.28 promil alkollü çıktı. Habertürk’ün İHA’dan aktardığı habere göre gözaltına alınan sürücü tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar