Pozitiften kurtulmak kolay

Çetelerin siyasi parti liderlerini tehdit ettiği günümüzde, virüs raporlarının da çetelerce düzenlendiği, bizzat bakanlıkça açıklandı.

Futbolcularının kalitesini kimsenin tartışmadığı, ancak mali kaynaklarındaki pis kokuların, koronazedeleri bile rahatsız ettiği Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde 2-1 yendiği Manu'yla, bu kez Old Trafford'da karşılaştı. 

Henüz 7'nci dakikada Portekizli Bruno onsekiz dışından burun üstüyle öyle bir çaktı ki, top bile kaleye nasıl girdiğini anlayamadı... 

İngiltere'ye gitmeden önce yapılan toplu testte, kaleci Mert pozitif çıkmıştı. Ardından yapılan dört testin ise negatif olduğu bildirilince, UEFA oynamasına izin verdi.

Ancak 19'uncu dakikada yine Fernandes'in golüyle sonuçlanan hatası, Mert'i virüssüz gösteren raporlarda bir dümen olduğu kuşkusunu uyandırdı. Çünkü mahalle takımında bile oynasa, sağlıklı hiçbir kaleci, üstelik yağışsız havada, yumuşak bir topu ellerinin arasından kaçırmazdı... 

***

Mert'in negatif testlerinden kuşkulanmakta haksız olmadığımıza, aşağıdaki haberi okuyup raporu görünce, sanırım sizler de hak vereceksiniz:

"Sağlık Bakanlığı, yurt dışına çıkışlarda gerekli olan PCR testlerini pozitiften negatife çeviren şebeke iddiaları hakkında açıklama yaptı. Bu işlemi yapan hastanenin kendilerince yetkilendirilmediğini açıklayan bakanlık, yasal işlem başlatıldığını bildirdi."

Farkın, Rashford'un vuruşuyla üçe çıktığı dakika ise 35'ti...

***

İkinci yarıda farkın açılması bekleniyordu ama açılan Başak oldu. Deniz'in frikik golünden sonra varını yoğunu ortaya koyan turuncu-lacivertliler, birkaç gol pozisyonu yakaladıysa da noktayı 90+2'de James koydu...

Netice itibarıyla Başakşehir, mükemmel bir performans sergileyerek farklı bir yenilgiye imza attı. 

Ciddi söylüyorum... 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi