Premier Lig'i 2022-2025 yıllarında beIN Sports Türkiye yayınlayacak

Premier Lig'i 2022-2025 yıllarında beIN Sports Türkiye yayınlayacak
Türkiye'de Süper Lig'i yayınlayan beIN Sports, Premier Lig'in Türkiye yayın haklarını da 3 yıllığına satın aldı.

Dünyanın en prestijli futbol liglerinden İngiltere Premier Lig maçlarının Türkiye'deki yayın haklarını beIN Sports aldı. Türkiye Süper Lig'inin yayın haklarını da elinde bulunduran yayıncı kuruluş, Premier Lig'i 2022-2023 sezonundan itibaren 3 sene yayınlayacak.

Premier Lig'in yayın hakları uzun süredir S Sport kanalındaydı.

Bu anlaşmayla beIN Sports, Türkiye Süper Ligi, Türkiye 1. Ligi, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, İngiltere Championship, İngiltere Lig 1, THY Avrupa Ligi, WTA tenis, hentbol, motor sporları gibi yayın hakları portföyüne Premier Ligi de kattı.

beIN Sports Türkiye Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri konuyla ilgili şöyle konuştu: "Bu çığır açan anlaşma, Türkiye'nin dört bir yanındaki değerli abonelerimiz için birinci sınıf spor içeriklerine yaptığımız önemli yatırımları sürdürdüğümüzün bir göstergesi. Premier Lig'in 2025 yılına kadar Türkiye'de ve ayrıca dünya çapındaki diğer pazarlarda partneri olmaktan gurur duyuyoruz. Premier Lig, şüphesiz dünyanın en iyi liglerinden biri ve göz kamaştırıcı futbol portföyümüzü mükemmel bir şekilde tamamlıyor. beIN Media Group olarak Premier Lig ile olan güvenilir ilişkimizi 2025 yılına kadar sürdürecek olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Premier Lig Medya Grup Başkanı Paul Molnar ise şu açıklamalarda bulundu: "Premier Lig olarak, uzun süredir devam eden iş birliğimize Türkiye'yi de eklemekten ve beIN Media Group ile kurduğumuz olağanüstü ortaklığı büyütmekten mutluluk duyuyoruz. beIN, izleyicileri için her zaman mükemmel spor içerikleri yayınlıyor ve Premier Lig tutkunları, karşılaşmaları beIN Sports ekranlarından canlı olarak takip etmek için sabırsızlanıyor."

Öne Çıkanlar