Prens Philip bu kez de emniyet kemersiz ‘yakalandı’

Prens Philip bu kez de emniyet kemersiz ‘yakalandı’
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip, bir kadını yaraladığı trafik kazasının üzerinden 48 saat geçmeden, emniyet kemeri takmadan araba kullanırken görüntülendi.

Geçtiğimiz gün bir kadının bileğinin kırılmasına neden olan bir kazaya neden olan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip, kazadan 48 saat sonra, emniyet kemeri takmadan araba kullanırken görüntülendi.

BBC Türkçe'nin aktardığı haberde, Daily Mail ve Sun gazeteleri Cumartesi günü Prens'in, kazanın meydana geldiği yerin yakınlarında tek başına araba kullanırken çekilmiş fotoğraflarını yayımladı. Fotoğrafta, arabada yalnız olan Prens'in kemer takmadığı görülüyor.

POLİS, 97 YAŞINDAKİ PRENS'İ SADECE UYARMIŞ

Norfolk Polisi'nden yapılan açıklamada "Fotoğraflardan haberimiz var. Aracın sürücüsüyle konuştuk, gerekli tavsiyelerde bulunduk" denildi. Açıklamada, Prens'e ceza kesilip kesilmediği konusunda bilgi verilmedi.

Prens Philip'in çarptığı arabada yolcu olarak bulunan ve bileği kırılan Emma Fairweather yaptığı açıklamada Edinburgh Dükü'nün kendilerinden hala özür dilemediğini söyledi.

'HERKESE EŞİT MUAMELE'

Cumartesi günü Saray'dan yapılan açıklamada, aileye 'iyi dilek' mesajlarının iletildiği açıklanmıştı.

Ancak Fairweather, Sunday Mirror gazetesine, "Hayatta kaldığım için şanslıyım. Prens bizden hala özür dilemedi. Herkese eşit muamele yapılmalı. Yasaları çiğnediyse yargılanmalı" dedi.

46 yaşındaki Fairweather, "Büyük bir travma ve acı yaşadık. Kraliyet ailesinden daha fazlasını beklerdim. Kraliçe meşgul bir kadın, anlıyorum, ama bir telefon edebilirdi. Gönderdikleri mesajda özür yoktu, hatta bu bir iyi dilek mesajı bile değildi" diye konuştu. (DIŞ HABER SERVİSİ)

Öne Çıkanlar