Prof. Yusuf Ulcay, Berat Albayrak gibi: 1 dolar 10 lira olsa ne olur

Prof. Yusuf Ulcay, Berat Albayrak gibi: 1 dolar 10 lira olsa ne olur
Bursa Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Ulcay'ın 'Dolar 10 lira olsa ne olur' paylaşımı, Berat Albayrak'ın 'Dolardan size ne dolarla mı maaş alıyorsunuz' sözlerini hatırlattı.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Yusuf Ulvay, "1 Dolar 10 Lira olsa ne olur. 1 Dolar 137 Japon Yeni ediyor." dedi.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin Mühendislik Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. Yusuf Ulvay, liranın döviz karşısında değer kaybetmesiyle ilgili olarak sosyal medya platformu Twitter'dan bir tweet paylaştı.

Japonya'nın güçlü olduğunu ancak bir dolara vatanını satan hainlerin olmadığını görüşünü savunan Alçay "1 Dolar 10 Lira olsa ne olur. 1 Dolar 137 Japon Yeni ediyor. Ama Japonya çok güçlü, çünkü onlarda 1 Dolara vatanını satan hainler yok.." diye yazdı.

 

BERAT ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

 Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CNN Türk’te yayınlanan Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge' programında  "Ben ekonomiden anlayan biri değilim. Dolar yükselince telaşlanıyorum. Eyvah diyorum her şey pahalanacak. Endişelenmeli miyiz?'' diye soran Ahmet Hakan'a, şöyle yanıt vermişti: "Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz var mı? Dolarla bir işiniz var mı?"

Öne Çıkanlar