Messi'den sonra Ronaldo'nun peşinde olan PSG'de Mbappe belirsizliği

Messi'den sonra Ronaldo'nun peşinde olan PSG'de Mbappe belirsizliği
PSG, Lionel Messi'yi takıma katarak 'yüzyılın transferini' gerçekleştirirken kulübün bir diğer yıldızı Kylian Mbappe'nin geleceği ise belirsiz.

Messi'yi kadrosuna katan Paris Saint Germain (PSG), şimdi de Cristiano Ronaldo'nun peşinde. 

İspanyol AS gazetesinin haberine göre, PSG gelecek sezon Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katacak ve kulüp Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin Messi-Ronaldo hayalini gerçeğe dönüştürecek.

Messi-Ronaldo-Neymar'ı birarada görmek isteyen Nasser Al-Khelaifi, Juventus'ta son senesine giren Portekizli yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldızın 2 yıl daha futbol oynamak istediğini ve Paris'e sıcak baktığını belirtti. 

Kulüp Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Lionel Messi ile basın karşısına geçtiği sunumda Kylian Mbappe sorusuna yanıt verdi. Khelaifi, "Mbappe? O PSG’nin oyuncusu. Rekabetçi bir takım istediğini ve bundan daha fazla rekabet edebileceği bir takımın olamayacağını söyledi. Kalmaktan başka bir şey yapmak için bahanesi yok. Parisli ve kazanmayı seven bir zihne sahip. O bizim oyuncumuz" sözleriyle genç oyuncunun kalmasından yana görüş bildirdi.

Buna karşın Fransa'daki bazı basın yayın organlarında Kylian Mbappe'nin gitme taraftarı olduğu haberleri yapıldı. Ünlü Fransız spor gazetesi L'Equipe'in TV kanalının yorumcularından Thibaud Vezirian, Mbappe'nin ayrılık isteğini duyurdu. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Vezirian, "Kylian Mbappe, PSG'den ayrılıp La Liga devi Real Madrid'e gitmek istiyor" ifadelerini kullandı.

L' Equipe gazetesinin bu yöndeki sorusuna ise Al-Khelaifi, "Kylian bizim projemizin merkezinde. Bugün çok güçlü, dünyadaki en iyi ekiplerden birine sahibiz. En iyisi demiyorum zira daha çalışmamız lazım. Kylian'ın burada kalmak için her şeye sahip olduğu düşüncesindeyim. Çok pozitifim. Takımdan ayrılırsa buna kimse anlam veremez" açıklamasını yaptı.

L'Equipe, Haleifi'nin bu ifadelerini "Kylian üzerine baskı" şeklinde yorumlarken, Mbappe'nin bir yıllık sözleşmesi bulunduğu ve henüz yeni bir sözleşme yenilemesinin gelmediği olarak değerlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar