PSG'li futbolcu Icardi, tüm mal varlığını aldattığı eşine devretti

PSG'li futbolcu Icardi, tüm mal varlığını aldattığı eşine devretti
Eşini birden fazla aldattığı ortaya çıkan Mauro Icardi, 2050 yılına kadar tüm mal varlığını eşi Wanda Nara'ya devretti.

Mauro Icardi ve Wanda Nara arasındaki evlilik krizi farklı bir boyut kazandı. Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu 2050 yılına kadar tüm kazançlarını ve varlıklarını eşine vereceği bir sözleşme imzaladı.

Aldatma krizinin gölgesinde evlilikleride bir kırılma yaşayan ikilinin yeni anlaşmasına göre, Arjantinli futbolcunun 2050 yılına kadar tüm mal varlığını eşi Wanda Nara'ya devrettiği öğrenildi.

TyC Sports'ta yer alan habere göre, Icardi aynı zamanda menajerliğini yürüten Wanda'ya şimdiki ve gelecekteki tüm sözleşmelerinin yanı sıra sahip olduğu mülklerin haklarını verdi.

Böylelikle Wanda Nara, Milano merkezli World Marketing Football şirketinin tek sahibi olacak. Çiftin mülkleri arasında yer alan Como Golü'ndeki lüks villa da Nara'ya gidecek.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde barışan Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti, bir kez daha ayrıldı. Fransa basınında yer alan habere göre, ayrılığın sebebi 28 yaşındaki futbolcunun Nara'yı, eşinin yakın arkadaşı olan China Suarez ile aldatması oldu.

Wanda Nara, Mauro Icardi ile barışmak için Paris'e gitmiş ve ardından geçtiğimiz günlerde Milano'ya geri dönmüştü. Barışma sonrası Mauro Icardi, daha önce Wanda'yı aldattığı manken China Suarez'i tekrar Paris'e çağırdı.

Wanda ise Icardi'yi yakaladı ve bir kez daha ayrılık kararı aldı.

Wanda Nara ise 2008-2013 yılları arasında bir başka Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evliydi. Lopez ve Icardi o dönem Sampdoria'da takım arkadaşıydı.

Ancak Nara ve Icardi birlikteliği başlayınca Lopez'den ayrılan Nara, 2014 yılında Mauro Icardi ile evlendi.

Öne Çıkanlar