RedHack: Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır

RedHack: Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır
İzmir'de camilerden müzik yayınına ilişkin açıklama yapan hacker grubu, 'Halkın değerlerine saygısızlık olarak gördüğümüz pratikler içerisinde olmadık' dedi.

İzmir'deki camilerden müzik yayınına ilişkin iddialara dair RedHack Merkez Komitesi yazılı bir açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekti.

ASLA HALKIN DEĞERLERİNE SAYGISIZLIK PRATİK İÇİNDE OLMADIK

RedHack/MK (Merkezi Komite) imzalı bir açıklama da asla halkın değerlerine saygısızlık olarak gördüğümüz prtatikler içinde olmadık denilerek; "Tarih defterine tertemiz geçen bir kızıllıktır RedHack ve 1997’den beri eylemlerimizi takip edenler bilirler ki asla halkın değerlerine saygısızlık olarak gördüğümüz pratikler içerisinde olmadık. Üzerimize yıkılmaya çalışılan camide ya da herhangi bir yerde müzik çalma hadisesi bizim için "teknik olarak" küçük ve basit bir eylemdir. Halkımız uzun zamandır bizi beklerken elbette bu kadar sessiz bir eylemle olmayacaktı dönüşümüz. Sonu ne olursa olsun halka verdiğimiz sözü tutmaya, RedHack’in onurlu mücadelesini daha büyük eylemlerle taçlandırmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar