Rıdvan Dilmen: Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor

Rıdvan Dilmen: Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor
Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil ile ilgili Rıdvan Dilmen'den flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Rıdvan Dilmen, Sports Digitale'de Mesut Özil ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kariyeri boyunca hem Real Madrid hem de Arsenal formalarıyla sayısız büyük maça çıkan, zorlu Galatasaray deplasmanında eski formundan bir parça gösteren Özil'i Barcelona'nın transfer etmek istediğini dile getiren Dilmen, tecrübeli oyuncunun ise futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini söyledi.

Barcelona'nın eski futbolcusu Eric Abidal'in Mesut'u aradığını birebir kendisinin bildiğinin altını çizen Dilmen, "Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. Orada biraz transfer problemi var. Finansal Fair Play... "

Dilmen, "Eric Abidal'in Mesut'la ilgilendiğini ve aradığını ben biliyorum, yanındaydım zaten. Barcelona'nın düşündüğü bir oyuncuyu biz oynatamadık bugüne kadar, verim alamadık. Katar diyorlar ya asla gitmedi transfer görüşmesine. Bir tane ciddi isteyen kulüp oldu, o da Barcelona." diye konuştu.

ÖZİL: FUTBOLU FENERBAHÇE'DE BIRAKMAK İSTİYORUM

Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğine parantez açan Dilmen, "Burası Fenerbahçe. Mesut Özil de çok önemli bir değer. Oynaması da lazım ama Mesut da hayata şöyle bakıyor, benim de çok hoşuma gidiyor. Fenerbahçe'yi o kadar çok seviyor ki... Sevmeli de biz çok büyük bir kulübüz. Mesut'un da 30'lu yaşları geçti artık. Geldiği kulüp de Fenerbahçe. Emin olun Real Madrid'ler, Arsenal'ler falan var ama burayı aynı kapasitede görüyor. Mesela ben diyorum ki: iyi bir transfer teklifi... 'Aman hocam, sakın' diyor. 'Ben futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum' diyor. Onun için Mesut da bu kulübün, formanın kıymetini bilecek" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Galatasaray derbisinde yıldız futbolcu takımının ilk golünü kaydetmişti.

Mesut Özil, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 10 lig maçında 4 gol atıp, 1 de asist yaptı. (Ntvspor)

Öne Çıkanlar