Şamil Tayyar'a 'şantajcı' suçlaması

Şamil Tayyar'a 'şantajcı' suçlaması
Yeniakit yazarına göre, AKP milletvekilinin 'Bu güruh ya itibar suikasti yapıyor ya da şantajla, tehditle FETÖ ile mücadele adı altında maddi çıkar sağlıyor' dediği isimlerden biri de o.

HABER MERKEZİ- Yenişafak yazarı ve AKP milletvekili Aydın Ünal'ın üç gün önce kaleme aldığı 'Şantajın hesabı sorulur' yazısının yankıları sürüyor. Yeniakit yazarı Mehtap Yılmaz, Ünal'ın yazısında sözünü ettiği kişilerden birini AKP milletvekili Şamil Tayyar olduğunu ileri sürdü.

Yılmaz, "Şantajın montajın hesabını soracağız Şamil Tayyar!" başlıklı yazısında Aydın Ünal'ın yazısının büyük bir bölümünü kullandı ve kavgalı olduğu Şamil Tayyar'a şöyle dedi:

"Şimdi Aydın Ünal’ın şantajcıların eşkalini verdiği bu nefis yazıyı, "Şamil Tayyar! Sen kimin tetikçisisin" başlıklı yazımda deşifre ettiğim Şamil’ciğe atfediyorum! Helin Avşar’la kelepçecilik oynamaktan fırsat bulup, okuyabilirse tabii…

Malum… Bana "Korkudan telefon numaramı ve e-mail adresimi değiştirdi" diye tezek atan Şamil’ciğe "ispatlamazsan şerefsizin önde gidenisin" demiştim… O da patlak oto lastiği gibi Süleyman Soylu ile "abi bir fotoğraf çekelim abi… Ne olur abi…" diye çektirdiği fotoğrafı "yerel basına" Soylu’dan aldığı "yalanını" sızdırmıştı. 

Şimdi "aynaya bakar gibi" oku ve ağla Şamilcik! Oku ki, STK’lara çöküp de tehditle konferans iptal ettirirken bunların yanına kalmayacağını, CIA belgeleriyle yazdığın Ergenekon kitaplarınla birlikte bunların da hesabının sorulacağını bilesin!

Bu ülke Dingo’nun ahırı değil! Sümüklü Feto’nun malikanesi de değil! Burada şantajla TSK’yı, MİT’i, üniversiteleri, bürokrasiyi dizayn edemezsin!"

AKP 'ŞANTAJI' VE 'TETİKÇİLERİ' KABUL ETTİ

Öne Çıkanlar