AKP'li belediyenin ihale ettiği 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndaki bakımsızlığa tepki

AKP'li belediyenin ihale ettiği 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndaki bakımsızlığa tepki
Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Avcı, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen 15 Temmuz Şehitler Parkı’nın ‘rezalet’ durumda olduğunu belirterek, savcıyı göreve çağırdı.

Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda soyunma odaları ve tuvaletlerin kırık dökük durumda olduğunu açıkladı. Futbol sahası tribünleri ile millet bahçesi içindeki binanın da çöktüğünü belirten Avcı, adli ve idari soruşturma çağrısı yaparak "Bu rezilliğe kim dur diyecek?" diye sordu.

Cumhuriyet’in haberine göre devletin ödenekleriyle yapılan yapıların yüzde 80’inin yıkıldığını söyleyen Avcı, "Millet bahçesi içindeki bina çökmüş vaziyette. Yıkım için kimse yağan karı mazeret olarak göstermesin. Yine Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen 15 Temmuz Şehitler Parkı’nın da akıbeti diğerlerinden farksız. Soyunma odaları, tuvaletlerin klozetleri, lavaboları kırık dökük. Dışarıdan gelen misafirlerimiz, ihtiyaçları için girdikleri sosyal tesislerden burunlarını tıkayarak kaçıyorlar" diye konuştu.

VALİLİK VE SAVCILIĞI GÖREVE DAVET ETTİ: SORUMLULARINI BULUN

Avcı, söz konusu tesislerde yaşanan sorunlarla ilgili Samsun Valiliği ve Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’nı soruşturma açması için göreve davet etti. Sorumluların bulunmasını istedi.

Öne Çıkanlar