'Savaşmaya ve sanatımı özgürce yapmaya devam edeceğim'

'Savaşmaya ve sanatımı özgürce yapmaya devam edeceğim'
Hadise, 'Sıfır Tolerans' klibinin RTÜK tarafından erotik bulunmasına 'Erkektir yapar, kadındır susar zihniyetine karşıyım' sözleriyle tepki gösterdi.

HABER MERKEZİ -  Hadise'nin 'Sıfır Tolerans' klibini yayınlayan müzik kanallarına reklam gelirlerinin yüzde 2'si kadar para cezası verdi.

Klibin "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz" maddesini ihlal ettiği için ceza verildiği açıklandı.

 

 

Sıfır Tolerans' şarkısının RTÜK tarafından erotik bulunmasına sosyal medyadan tepki gösteren Hadise, "Erkektir yapar, kadındır susar zihniyetine karşıyım. Ben bir kadın olarak buna boyun eğmek zorunda mıyım? Hayır" dedi.

 

 

Bir kadının aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince "erotik" damgası yediğini ama aynı sahneleri çeken erkekler için aynı tepkinin verilmediğini söyleyen Hadise, twitter hesabından 'Ahlaksızlık sizin kafanızda' hashtag'iyle paylaştığı mesajlarda, bir kadın olarak savaşmaya ve özgürce sanatını yapmaya ve yaşamaya devam edeceğini açıkladı.

 

 

Öne Çıkanlar